Włoska ziołowa bagietka

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • bagietka

    1 sztuka
  • pesto

    0,5 słoiczka
  • szynka

    7 plasterków
  • cebula

    do smaku
  • pesto czerwone

    0,5 słoiczka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Bagietkę pokroić w kromki, posmarować pesto, położyć plasterki szynki i posypać serem. Na ser można posypać cebulką. Piec 10 min w 180 stopniach.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (14)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Aneta41 18.12.2012 20:53
mmmm palce lizac
czekoladka_m 30.10.2012 17:04
mniam!! Musi być pyszne
dagmara020 30.10.2012 08:54
wygląda bosko:)
monisia8585 09.10.2012 10:25
pyszności :)
RenataZ-et 16.06.2012 11:03
super bagietka
IlonaAlbertos 12.06.2012 10:37
Apetyczna :)
Ania67 07.06.2012 14:38
to na pewno coś dla mnie
Monika63 04.06.2012 18:38
świetna:)
bursztynek 25.05.2012 22:43
mniam, apetycznie wygląda, aż jeść się chce
Aneta41 24.05.2012 12:14
świetna

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat