Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wiosenna sałatka

3.0
(12)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

szpinak 1 garść
rukola 1 garść
brzoskwinie 1 szt
oliwki 4 szt
płatki migdałowe 1 łyżeczka
cukinia 2 plastry

Przepis i sposób przygotowania na: Wiosenna sałatka

Rukole i szpinak myjemy, a potem układamy na talerzu. Brzoskwinkę i cukinie kroimy w kostkę. Posypujemy nimi sałatkę. Oliwki przekrawamy w pół i układamy. Całość posypujemy płatkami migdałów.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Seba 06.06.2014 16:23
pyszna sałatka
Kejti 30.05.2014 23:35
Super sałatka :-)
kriko 29.05.2014 14:26
pieknie wyglada
norweska20 28.05.2014 20:48
kolorowo i zdrowo
Barbara13 28.05.2014 19:06
bardzo mnie intryguje to połączenie,jeszcze tak nie jadłam :)
Katarzyna59 28.05.2014 18:54
rewelacyjna sałatka
Ada-Gaba 28.05.2014 18:28
smacznie i kolorowo

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak