Składniki
kg
kostka
g
gramów
mała łyż.
gniazd
gniazda
mała puszka
duża łyż.
ml
dużej łyż.
łyżeczka
łyżka
szklanka
-
ser camembert
4 szt. (4x125 g) -
olej rzepakowy
1 łyżka -
orzechy włoskie
4 łyżki -
migdały
4 łyżki (łuskane) -
miód
2 łyżki -
sok z cytryny
szt. (cytryny) -
rodzynki
2 łyżki (namoczone w białym winie) -
skórka pomarańczowa
1 łyżka (kandyzowana) -
rukola
1 pęczek -
pomidory suszone Smak
6 szt. (pokrojone w paski) -
oliwki czarne Smak
1 łyżka (pokrojonych) -
kapary całe Smak
1 łyżeczka -
Sos sałatkowy włoski z bazylią i oregano Prymat
1 opakowanie -
olej
5 łyżek (z pomidorów suszonych) -
woda
2 łyżki -
Musztarda delikatesowa Prymat
1 łyżka -
Pieprz czarny mielony Prymat
(do smaku)
Przepis i sposób przygotowania Przepis dnia II, odc. 12. Grillowany camembert z sałatką z sosem włoskim
Kroki postępowania







Komentarze (1)