Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wiosenna kasza z selerem i czosnkiem niedźwiedzim

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

seler naciowy 2 kawąłki
Czosnek niedźwiedzi suszony Prymat
Pieprz kolorowy ziarnisty Prymat
olej rzepakowy
czosnek 1 ząbek
cebula dymka ze szczypiorkiem
kasza jęczmienna 1/2 perłowa
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Wiosenna kasza z selerem i czosnkiem niedźwiedzim

Kaszę gotujemy według przepisu na opakowaniu . Po ugotowaniu odcedzamy i odstawiamy. Na patelni na łyżeczce oleju podsmażamy wyciśnięty czosnek i posiekaną dymkę. Następnie dodajemy pokrojony seler naciowy - mieszamy. dodajemy kaszę. Mieszamy zawartość patelni doprawiamy sola i pieprzem do smaku. Czosnek niedźwiedzi kroimy dodajemy do kaszy. Danie wykończamy suszonymi pomidorami z bazylia i czosnkiem. Podajemy na ciepło.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Monika58 27.04.2013 21:08
bardzo smaczna
idealme 27.04.2013 11:28
ale kolorowo!
Lampencjo 27.04.2013 09:46
same pyszności
Paolcia 27.04.2013 08:35
bardzo smacznie wygląda :)
Rafał3 27.04.2013 08:33
mniam mniam palce lizać
Boska_Agatka 27.04.2013 08:29
ale bym zjadła narobiliście mi saka
Agnieszka-87-25 27.04.2013 07:51
to musi być dobre!
iwa643 27.04.2013 07:39
Lekki zdrowy obiad

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak