Wątróbka wieprzowa

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • wątroba wioprzowa

    30 dkg
  • cebula

    3 szt
  • margaryna

    2 łyżki
  • sól, pieprz

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Wątróbkę umyć i pokroić.Cebulkę pokroić w piórka.Na patelni rozgrzać margarynę dodać cebulkę i chwilę dusić następnie dodać wątróbkę i dusić do miękkości.Na końcu doprawić.Można podawać z ziemniakami lub pieczywem.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Katarzyna59 03.09.2013 07:25
smaczna wątróbka
Krystyna32 22.04.2012 08:51
pycha
Seba 29.04.2011 13:25
mniam

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat