Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wątróbka

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

wątróbka drobiowa 40 dkg
cebula 1 szt
olej do smażenia
Kucharek przyprawa do potraw do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Wątróbka

Kroki postępowania

1
Obraną cebulę kroimy
Krok 1 - Wątróbka foto
2
Wątróbkę oczyszczamy, myjemy i kroimy na mniejsze kawałki
Krok 2 - Wątróbka foto
3
Cebulę rumienimy na rozgrzanym oleju
Krok 3 - Wątróbka foto
4
Dodajemy wątróbkę i smażymy
Krok 4 - Wątróbka foto
5
Przekładamy do garnka. Doprawiamy kucharkiem i pieprzem. Wlewamy pół szkl. wody i dusimy pod przykryciem ok. 15 minut.
Krok 5 - Wątróbka foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

anna stelmaszczyk 19.04.2015 17:34
Aż mi ślinka cieknie mniammm
romanrafal
romanrafal 18.01.2015 11:58
lubię wątróbkę,smaczne
Bernadeta1 17.10.2014 12:15
bardzo smaczny obiadek
berys18 17.10.2014 07:09
smaczny obiad
Megg 16.10.2014 21:35
lubię wątróbkę :-)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak