Twarożek ze szczypiorkiem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • twaród półtłusty

    200 gram
  • śmietana 12-procentowa

    3 łyżki
  • szczypiorek

    1/2 pęczka
  • czosnek

    1 ząbek
  • Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat

    do smaku
  • pieprz

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Banalnie proste w przygotowaniu, ale jakie smaczne. Twaróg rozgnieść widelcem, dodać śmietanę, dokładnie wymieszać. Dodać pokrojony szczypiorek i zmiażdżony czosnek, doprawić do smaku solą i pieprzem. No i zajadamy. Smacznego!

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
JOANNA16 01.06.2013 18:00
pycha)))))
ajres 03.06.2012 23:12
swietne
mufinka79 18.05.2012 18:04
Polecam :)
karolina1869 13.04.2012 20:01
dobry

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat