Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Tuńczyk w zieleni

2.0
(10)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

tuńczyk kawałki w oleju 1 puszka
pomidor 1 sztuka
rukola garść
botwinka garść
oliwa do smaku
Sos sałatkowy francuski vinaigrette Prymat do smaku
kapusta czerwona garść

Przepis i sposób przygotowania na: Tuńczyk w zieleni

Zieleninkę wrzuć do dużej salaterki i wymieszaj.

Pomidora umyj i pokrój na półplastry. Rozrzuć na wierzchu.

Tuńczyka odsącz z zalewy i rozrzuć na wierzchu.

Przygotuj sos na oliwie i polej nim całość tuż przed podaniem.

Podawaj z grzankami lub bagietką.

Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Katarzyna156 26.03.2013 22:04
moje klimaty :)
SmacznaPyza 14.11.2012 11:13
zieleniny najpierw nie oczyszczasz, nie myjesz? sos ....
Joanna46 14.11.2012 07:43
Zdrowa sałatka.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak