Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Tuńczyk w warzywach

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

tuńczyk w sosie własnym 250 g
cebula
czosnek
por
papryczka chili
curry
olej
sól
sok z cytryny
sos pomidorowy 2 łyżki
ocet 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Tuńczyk w warzywach

Rozgrzewamy olej w wok lub garnku i smażymy,cebulę ,czosnek,chili i pora.Dodajemy tuńczyka,przyprawiamy i smażymy kilka minut.Potem dodajemy sos pomidorowy i ocet.I dusimy kilka minut pod przykryciem.Potrawa gotowa do jedzenia.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak