Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Tosty z masłem czosnkowo- pietruszkowym

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

chleb 5 glonków
margaryna 2 łyżki
natka pietruszki
czosnek 4 łyżeczki
przyprawa Tzatzik Prymat 2-3 łyżeczki

Przepis i sposób przygotowania na: Tosty z masłem czosnkowo- pietruszkowym

Kroki postępowania

1
Margarynę połączyć z posiekaną natką pietruszki, czosnkiem i tzatzyki.
Krok 1 - Tosty z masłem czosnkowo- pietruszkowym foto
2
Chleb przypiec na suchej patelni.
Krok 2 - Tosty z masłem czosnkowo- pietruszkowym foto
3
Każdy chleb smarować masłem.
Krok 3 - Tosty z masłem czosnkowo- pietruszkowym foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

monikalangier 03.11.2014 18:03
pycha tosty

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak