Szybki piegusek

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • białek

    1 szklanka
  • cukier puder

    1 szklanka
  • mąka

    1 szklanka
  • mak

    1 szklanka
  • proszek do pieczenia

    1/2
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Białka ubijać z cukrem, dodać mak, mąkę i proszek. Wszystko razem mieszamy, a następnie wylewamy do formy i pieczemy.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
leonkot 21.11.2011 16:27
śliczny

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat