Składniki:
rosół drobiowy | 500 mililitrów |
szpinak mrożony | 450 gram |
pieczarki | 10 sztuk |
zielona fasolka szparagowa | 300 gram |
czosnek | 3 ząbki |
cebula | 1/2 sztuki |
śmietana | 3 łyżki |
mąka | 1 łyżka |
przyprawy | 1 do smaku |
oliwa | 1 łyżka |
rosół drobiowy | 500 mililitrów |
szpinak mrożony | 450 gram |
pieczarki | 10 sztuk |
zielona fasolka szparagowa | 300 gram |
czosnek | 3 ząbki |
cebula | 1/2 sztuki |
śmietana | 3 łyżki |
mąka | 1 łyżka |
przyprawy | 1 do smaku |
oliwa | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: