Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Szpinak z serem pleśniowym i olejem lnianym

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

szpinak świeży 1 garść
olej lniany
pieprz kolorowy
ser pleśnuiowy 1 szt
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Szpinak z serem pleśniowym i olejem lnianym

Szpinak myjemy osuszamy i rwiemy większe liście na kawałki . Układamy na półmisku . Szpinak solimy i doprawiamy pieprzem . Ulubiony ser pleśniowy kroimy w trójkąciki lub prostokąty układamy na szpinaku . Kropimy olejem lnianym .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

aginaa 01.10.2012 22:22
fajne
Katarzyna/kate1980 01.10.2012 21:46
ja również uwielbiam szpinak i ser pleśniowy na pewno wypróbuję przepis
Katarzyna40 01.10.2012 12:48
uwielbiam szpinak! :)
iwa643 01.10.2012 10:22
zdrowe polecam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak