Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Szczupaczek z bobem i gorczycą

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

Musztarda francuska Prymat 3 łyżki
masło 1 łyżka
olej z pestek winogron 1 łyżka
Pieprz kolorowy ziarnisty Prymat
szczypior
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat
szczupak 1 filet

Przepis i sposób przygotowania na: Szczupaczek z bobem i gorczycą

Filet z szczupaka myjemy osuszamy solimy i doprawiamy pieprzem do smaku. Kroimy w kawałki. Następnie na patelni rozpuszczamy masło i olej . smażymy szczupaka na złoto. Dodajemy musztardę mieszamy aby powstał sosik. dodajemy odcedzony bób. Wszystko razem podsmażamy. Podajemy ozdobione pokrojonym szczypiorem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Renataj 04.05.2013 11:11
W takim zestawieniu szczupaka nie jadłam ale wygląda smakowicie.
aginaa 04.05.2013 10:54
bardzo smaczne
Gary Michy 04.05.2013 10:44
Oj jaki świetny przepis! :) Nie jadłam bobu wieki, a szczupaka uwielbiam:)
kasienka23 04.05.2013 09:01
fajny przepis
dwa pokoje z kuchnią 04.05.2013 08:59
doskonała rybka!
Agnieszka-87-25 04.05.2013 08:04
Uwielbiam bób
Agnieszka-87-25 04.05.2013 08:02
uwielbiam bub
iwa643 04.05.2013 07:49
Polecam na obiad

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak