Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Świderki z szpinakiem i włoskim salami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

świderki 1/2 opakwoania
szpinak świeży 1/2 opakowania
masło 1 łyżka
czosnek 2 ząbki
salami 1 (włoskie)

Przepis i sposób przygotowania na: Świderki z szpinakiem i włoskim salami

Makaron świderki gotujemy w osolonej wodzie . Po ugotowaniu odcedzamy . Na patelni rozgrzewamy masło dodajemy umyty świeży szpinak i podsmażamy . Następnie dodajemy wyciśnięty czosnek ,sól,pieprz do smaku . Mieszamy . dodajemy pokrojone w paseczki salami . Chwilę podsmażamy dodajemy ugotowany wcześniej makaron .Mieszamy .Podajemy

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Katarzyna/kate1980 02.09.2012 22:21
super
agaK. 02.09.2012 20:46
ciekawe połączenie smakowe
aginaa 02.09.2012 19:34
apetyczne
Katarzyna40 02.09.2012 15:37
wygląda apetycznie ! :)
iwa643 02.09.2012 13:18
polecam na obiad

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak