Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z piekła rodem

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kapusta pekińska 1/4 sztuki
ogórek zielony 5 cm kawałek
Koperek suszony Prymat 1 łyżeczka
sól do smaku
olej rzepakowy
Przyprawa do sałatek sosów i dipów Prymat 1/3 łyżeczki
Chili pieprz cayenne mielone Prymat szczypta
cebula 2 plasterki

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z piekła rodem

Kapustę pekińską szatkujemy. Ogórka kroimy w półplasterki, a cebulę drobniutko siekamy. Do naczynia przekładamy warzywa, dodajemy łyżkę oleju i mieszamy. Doprawiamy do smaku solą, chilli, cukrem oraz przyprawą do sałatek Prymat.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kardamonovy 05.02.2017 17:45
Moje klimaty. Fajnie wygląda.
Margo1 12.01.2017 07:47
Zabrzmiało grożnie ;)
Bernadeta1 10.01.2017 12:18
smaczna surówka
Franciszek 10.01.2017 00:37
ciekawa surówka
Renataj 09.01.2017 22:55
Lubię piekielne potrawy:) Apetyczna sałatka.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak