Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z pekinki i rzodkiewki

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska 1/2
feta 1/2
ząbek czosnku 2
Koperek suszony Prymat
sól, pieprz
majonez 2 łyżki
rzodkiewka 1 pęczek

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z pekinki i rzodkiewki

Kapustę drobno poszatkować. Rzodkiewki zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Fetę pokroić w kostkę. Czosnek przecisnąć przez praskę. Wszystkie składniki wymieszać, doprawić.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

olkaaa 17.11.2013 19:38
bardzo lubię
Adamorek 23.06.2013 02:21
dobra do obiadu

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak