Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kiszonej kapusty

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta kiszona 25 dag
marchew 1 sztuka
cebula sztuka
jabłko sztuka
sól do smaku
Pieprz czarny mielony Prymat szczypta
olej 4 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kiszonej kapusty

Kapustę kiszoną odciskamy z nadmiaru soku i kroimy w drobne paseczki. Marchewkę i jabłko obieramy i ścieramy na tarce o dużych oczkach, cebulę kroimy w kostkę. Wszystkie składniki mieszamy doprawiamy solą pieprzem i polewamy olejem

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ewa Wojtaszko 16.08.2015 21:56
uwielbiam taką surówkę !
Beatris 16.08.2015 21:49
Pyszny dodatek do obiadu:)
bogusia 82 16.08.2015 21:19
uwielbiam taką surówkę:)
DorotaZ 16.08.2015 19:14
Smaczna surówka
Megg 16.08.2015 16:51
lubię taką surówkę :-)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak