Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kiszonej kapusty

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

marchew 2 sztuki
natka pietruszki 1/2 pęczka
olej 2 łyżki
pieprz i cukier do smaku
kapusta kiszona 25 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kiszonej kapusty

Kapustę odcisnąć z nadmiaru soku i pokroić.
Marchew obrać i zetrzeć na tarce na drobnych oczkach dodać do kapusty.
Natkę pietruszki poszatkować również dodać do kapusty.
Wlać olej i wymieszać doprawić do smaku solą, pieprzem oraz cukrem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak