Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kiszoną kapustą i żurawiną

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta kiszona 200 g
marchew 2 szt
żurawina suszona 1 garść
śmietana 18 proc 100 g
oliwa
sól
Pieprz czarny mielony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kiszoną kapustą i żurawiną

Kapustę kiszoną siekamy i przekładamy do miseczki. Marchewki myjemy, obieramy i ścieramy na tarce o dużych oczkach. Dodajemy żurawinę, oliwę i śmietanę. Wszystko dokładnie mieszamy i doprawiamy do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kloruś 18.01.2017 21:44
dziękuję bardzo :)
Ewelina1991 18.01.2017 08:57
fajna surówka
gusia1000 18.01.2017 00:13
Bardzo dobra.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak