Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty pekińskiej ze śmietaną

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

marchew 1 szt
cebula 1 szt
śmietana 12% 3 łyżka
czosnek 1 ząbek
sól do smaku
pieprz do smaku
kapusta pekińska 1/2 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty pekińskiej ze śmietaną

Kapustę pokroić drobno. Cebulę i marchew obrać i zetrzeć na tarce. Czosnek przecisnąć. Wszystko wymieszać, dodać śmietanę i doprawić do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

babajaga1969 16.11.2012 20:53
pyszna
Rafał10 27.08.2012 19:23
pycha!!! :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak