Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty pekińskiej

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta pekińska 1 sztuka
papryka czerwona 1 sztuka
por 1 sztuka
majonez 6 łyżek
sól do smaku
pieprz do smaku
marchewka 3 sztuki
koperek 1 pęczek

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty pekińskiej

Kapustę pekińska przekrawamy na pół i kroimy w paski. Marchewkę obieramy i ścieramy na tarcze o dużych oczkach. Koperek siekamy. Paprykę obieramy i kroimy w małe paseczki. Wszystkie składniki wrzucamy do miski. Doprawiamy solą, pieprzem i majonezem. Dokładnie mieszamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gosia561 21.12.2013 23:30
uwielbiam do ryby
smerfna_chatka 21.12.2013 23:16
wygląda apetycznie
pajbek 21.12.2013 22:19
Lubie takie surówki :-)
Sylwia26 21.12.2013 21:57
ślinka leci :)
norweska20 21.12.2013 21:04
zdrowa i pyszna
Barbara/zuza22_85 21.12.2013 20:55
prosta i smaczna
Megg 21.12.2013 20:30
smaczna suróweczka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak