Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

surówka z kapusty pekińskiej

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska 1 szt
marchewka 1 szt
cytrna do smaku
pieprz do smaku
sól do smaku
cukier do smaku
olej 2-3 łyzki

Przepis i sposób przygotowania na: surówka z kapusty pekińskiej

kapustę posiekać, marchewkę obrać i zetrzeć wymieszać dodać olej i resztę przypraw do smaku -ja lobię sporo pieprzu i cytryny- idealna do ryby i schabowego

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Bernadeta1 21.10.2012 14:14
często robię do obiadu,pycha
Norgiusz 14.09.2012 06:41
pycha
dagmara020 04.09.2012 12:06
polecam
Mati13 14.08.2012 20:12
apetyczna
Mati13 14.08.2012 20:12
apetyczna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak