Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty kiszonej

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta kiszona 1 kg
marchew surowa 3 szt
jabłko kwaśne 2 szt
cebula 1 szt
oliwa 3 łyżki
cukier kryształ 2 łyżki
sok z cytryny 1 łyżka
Pieprz czarny mielony Prymat 1/2 łyeczki

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty kiszonej

Kapustę odcedzić, wycisnąć z kwasu, marchewkę i jabłka obrać i zetrzeć na tarku, cebulę obrać i drobno pokroić. Dodać resztę składników, wymieszać, doprawić do smaku pieprzem i cukrem. Podawać do smażonych ryb i mięsa;)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Dorian 24.01.2014 08:19
pyszna surówka
Wafelek2601 06.01.2014 16:34
Bardzo lubię i często robię
mysza75 04.01.2014 17:59
fajna zdrowa surówka
fotoviderek 04.01.2014 09:47
Pyszna suróweczka :)
Bernadeta1 03.01.2014 00:34
bardzo lubię taką

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak