Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty białej

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kapusta biała 150 g
jabłko kwaśne 1 szt
sok z cytryny 2 łyżki
olej roślinny 1 łyżka
daktyle 3-4 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty białej

Kroki postępowania

1
Kapustę białą przekroić na pół, wyciąć głębia i poszatkować drobniutko .
Krok 1 - Surówka z kapusty białej foto
2
Przygotować daktyle, pokroić w kostkę lub podzielić na połówki.
Krok 2 - Surówka z kapusty białej foto
3
Pokrojone daktyle dodać do kapusty .
Krok 3 - Surówka z kapusty białej foto
4
Jabłko obrać, umyć i zetrzeć na tarce o szerokich oczkach.Wymieszać , dodać olej, sok z cytryny i odłożyć do lodówki na 1/2 godziny .
Krok 4 - Surówka z kapusty białej foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mysza75 04.01.2017 10:41
jaka zdrowa surówka
MonikaW 04.01.2017 08:44
szybko i zdrowo
jagoda5913 04.01.2017 00:24
super surówka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak