Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty białej

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta biała 1/3 szt
papryka czerwona 1/2 szt
marchew 1 szt
olej 3 łyżki
woda 3 łyżki
Sos sałatkowy koperkowo-ziołowy polski Prymat 1 szt
sól i pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty białej

Kapustę siekamy na drobno i solimy. Paprykę szatkujemy w paseczki na tartce. Marchewkę obieramy i ścieramy na tartce o grubych oczkach. Wszyskir składniki mieszamy. Olej wodę i sos sałatkowy mieszamy i polewamy naszą surówkę. Dodajemy do smaku sól i pieprz.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

adelajda 27.02.2015 11:28
Lubię surówki
anula-d 27.02.2015 10:41
wygląda bardzo apetycznie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak