Przepis i sposób przygotowania na: Na diecie: Sałatka Toscana z awokado
Kroki postępowania
Sałatka Toscana z awokado i mozzarellą. Winogrona nadają jej soczystości, a dodatek orzechów sprawia, że jest chrupka. Całości dopełnia sos na bazie oliwy z oliwek i bazylii. Świetny, lekki dodatek do mięs i dań z grilla.
| Mieszanka sałat Toscana mix Eisberg |
1 opakowanie
|
| zielone jabłko |
1 szt.
|
| awokado |
1 szt.
|
| winogrona zielone |
200 g
|
| ser mozarella |
200 g (w kulkach)
|
| orzechy włoskie |
2 łyżki
|
| Sos sałatkowy włoski z bazylią i oregano Prymat |
1 opakowanie
|
| oliwa |
4 łyżki
|
| woda |
4 łyżki
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: