Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kalarepą

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kalarepka młoda 1 szt
oliwki czarne Smak 1/2 słoiczka
papryka czerwona 1/2 szt
Cebulka złota marynowana Smak 1/2 słoiczka
natka pietruszki 1\2 pęczka
oliwa
Sól morska ziołowa Prymat w młynku

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kalarepą

Kalarepę obieramy ze skórki i ścieramy na tarce na grubych oczkach. Oliwki i cebulkę kroimy na mniejsze kawałki. Paprykę kroimy w kosteczkę. Natkę pietruszki myjemy i drobno kroimy. Wszystko mieszamy razem, dodajemy troszkę oliwy i doprawiamy do smaku solą ziołową. Smacznego

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

misia53 25.06.2014 19:32
tak mało jemy kalarepki a taka jest dobra
Grazyna0211 25.06.2014 17:50
pyszna i zdrowa surówka
adelajda 25.06.2014 17:48
Pysznie wygląda i na pewno smaczna :)))
anemon 25.06.2014 17:43
Podoba mi się Twój pomysł na surówkę.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak