Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z czerwonej kapusty z fenkulem

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kapusta czerwona 1/4 szt
marchewka 1 szt
fenkuł 1 szt
miód płynny 2 łyżeczki
ocet balsamiczny 2 łyżeczki
Imbir mielony Prymat do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z czerwonej kapusty z fenkulem

Kapustę umyć, usunąć zewnętrzne liście i zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Marchewkę obrać, umyć i zetrzeć na tarce o drobnych oczkach. Fenkuł umyć i pokroić w plasterki. Z miodu, octu balsamicznego i imbiru przygotować sos. Warzywa wymieszać z sosem. Surówkę podawać schłodzoną.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Beatris 09.08.2015 21:05
Pyszny dodatek do obiadu:)
Konczi 09.08.2015 19:28
przepyszne połączenie :)
Katarzyna59 09.08.2015 19:13
pychotka!!!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak