Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z czerwonej kapusty
Kroki postępowania
Dodać obraną i pokrojoną na pół szalotkę.
kapusta czerwona | 100 g |
marchewka | 1 szt |
natka pietruszki | 3 łyżeczki posiekanej |
musztarda | 1 łyżeczka |
oliwa | 1 łyżka |
cebula szalotka | 1 sz |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 1 szczypta |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1/4 łyżeczki |
cukier | 1 szczypta |
sok z cytryny | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: