Surówka z czerwonej kapusty

Surówka z czerwonej kapusty

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jabłka

  • cytryny

  • majonez

  • cebula

  • kapusta czerwona

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Posiekać czerwoną kapustę, osolić i odstawić na 15 minut. Po tym czasie zetrzeć pół jabłka na tarce o grubych oczkach, posiekać cebulę. Składniki połączyć, skropić sokiem z grubego plastra cytryny. Wymieszać z majonezem.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Margo1 24.03.2017 03:33
Moja ulubiona surówka
Róża1 22.09.2013 00:34
na pewno jest bardzo smaczna:-)
Magula 02.02.2013 19:17
wygląda apetycznie
gosia56 02.02.2013 17:46
pycha

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat