surówka z czerwonej kapusty

surówka z czerwonej kapusty

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

Kalkulator jednostek

×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • marchew

    3 sztki
  • sok z cytryny

  • olej

  • kapusta czerwona

    1 główka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Umyj kapustę i marchewkę, zetrzyj na tarce o dość dużych oczkach. Dopraw sokiem z cytryny, olejem. Wymieszaj całość dokładnie i dopraw solą.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Seba

26.06.2014 09:05
smaczny dodatek do obiadu

Margo1

16.08.2012 17:35
moja ulubiona

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat