Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z buraczków z jajkiem

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

buraki 4 szt
jajko 4 szt
oliwa
Pieprz biały mielony Prymat
Kucharek przyprawa uniwersalna

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z buraczków z jajkiem

Buraczki obieramy i gotujemy w wodzie z dodatkiem przyprawy uniwersalnej . Po ugotowaniu studzimy i ścieramy na tarce duże oczka. Jajka gotujemy na twardo ,po ugotowaniu studzimy i siekamy. Mieszamy jajka z buraczkami. Doprawiamy solą ,pieprzem ,octem do smaku.Chłodzimy w lodówce.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

agaK. 20.11.2012 20:06
buraczki z jajkiem, to zmoże być dobre:)
pajbek 19.11.2012 15:28
Pyszne buraczki :-)
iwa643 19.11.2012 10:52
polecam do obiadu
iwa643 19.11.2012 10:52
polecam do obiadu

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak