Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z białej rzodkwi Agaty

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

biała rzodkiew 1
śmietana 12%
cytryna 1/2
Pieprz czarny mielony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z białej rzodkwi Agaty

rzodkiew myjemy, obieramy z włosków i innych artefaktów. Nastepnie ścieramy na tarce, doprawiamy solą i pieprzem, dodajemy dwie łyżeczki śmietany i skrapiamy cytryną, gdy wszystko wymieszamy, odlewamy nadmiar soku. Pyszna i ostra sałatka gotowa!

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

adelajda 10.08.2013 18:46
super surówka
lawenda 26.05.2013 22:57
ciekawa propozycja
Róża1 25.05.2013 16:07
super zdrowa surówka:-)
joanna__s 25.05.2013 15:09
Uwielbiam tę surówkę, rzodkiew można też zastapić rzepą.
Ania321 25.05.2013 14:24
robię podobną, jest pyszna :)
Zdzisław 25.05.2013 12:38
moja ulubiona rzodkiew, ja daje rodzynki jeszcze

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak