Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z białej kapusty z pieczarkami

2.0
(8)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pieczarki marynowane 10 szt
por 1/4 szt
zielona cebulka
jogurt naturalny 2 łyżki
majonez 1 łyżka
sól, pieprz do smaku
biała kapusta 1/4 szt
Papryka słodka mielona Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z białej kapusty z pieczarkami

Kapustę ścieramy na tarce o grubych oczkach. Pieczarki marynowane kroimy na małe kawałeczki. Pora kroimy na drobno. Kapustę mieszamy z pieczarkami i porem. Majonez mieszamy z jogurtem i dodajemy do kapusty. Cebulkę zieloną drobno siekamy i dodajemy do reszty składników. Całość doprawiamy solą, pieprzem i papryką po czym mieszamy.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Motorek 11.05.2014 10:56
smaczna surówka
Kuchenka 23.01.2014 08:44
bardzo smaczna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak