Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z białej kapusty

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta biała 1 główka
marchew 1 szt.
cebula 1 szt.
majonez 3 łyżki
Sól czosnkowa jodowana Prymat 1 szczypta
Pieprz czarny mielony Prymat 1 szczypta
oliwa 1 szczypta

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z białej kapusty

Wszystkie warzywa umyć i obrać. Pokroić na nieduże kawałki i wrzucić do miksera lub zetrzeć na tarce. Dodać majonez i doprawić do smaku oliwą, solą, pieprzem i majonezem. Podawać do obiadu jako dodatek.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

CAROLL1989 12.09.2014 18:21
ciekawy pomysł, spróbuję następnym razem
DorotaZ 12.09.2014 17:41
Ja do takiej surówki często dodaję jeszcze jabłko:)
Helena63 12.09.2014 17:03
zjadłabym taką sałatkę
Paula87x 12.09.2014 15:03
Pysznie wygląda ta suróweczka
pati100015 12.09.2014 14:23
zdrowo, smacznie i prosto

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak