Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka szlachecka z kapustą pekińską

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska 30 dag
pomidor 3 szt
marchew 2 szt
koperek 1 pęczek
Pieprz czarny mielony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka szlachecka z kapustą pekińską

Kapustę pekińską szatkujemy dość drobniutko.
Marchewkę obieramy, myjemy i ścieramy jedną na tarce na dużych oczkach, a druga na małych oczkach. Pomidorki myjemy, a następnie kroimy w kosteczkę.
Koperek drobno siekamy. Wszystkie składniki przekładamy do miski, doprawiamy przyprawą do sałatek i świeżo zmielonym pieprzem - dokładnie mieszamy.
Podajemy oprószając posiekanym koperkiem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kejti 01.03.2014 18:19
Prosta i smaczna :-)
Beata73 26.02.2014 09:30
ciekawe połączenie
margaret 15.02.2014 00:22
ślicznie wygląda:)
gibli 14.02.2014 11:59
same witaminki, pyszna:)
fotoviderek 14.02.2014 07:22
Świetnie się prezentuje :)
DorotaZ 13.02.2014 20:57
Smaczna i zdrowa:)
Joannasz3190 13.02.2014 16:59
Lubię takie :)
xbasiax 13.02.2014 16:20
bardzo zdrowa
Czyki 13.02.2014 16:16
Pięknie podane i bardzo zdrowo:):)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak