Przepis i sposób przygotowania na: Surówka po żydowsku
Wszytskie zetrzeć na tarle na grubym oczku (kapustę też).
Dodać pozostałe składniki, wymieszać.
kapusta biała | 1/2 główki |
cebula | 1 mała sztuka |
ogórek konserwowy | 4 sztuki |
marchewka | 1 sztuka |
jabłko | 1 sztuka |
Musztarda sarepska Prymat | 1 łyżka |
olej rzepakowy | 3 łyżki |
jogurt naturalny | 5 łyżek |
pieprz | 2 szczypty |
sól do smaku | 2 szczypty |
cukier kryształ | 1/2 łyżeczki |
ocet | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: