Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka buraczkowa z Rosji

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

buraki ćwikłowe 60 dag
orzechy włoskie 1/2 szklanki
czosnek 2 ząbki
natka pietruszki 3 łyżki/ posiekana
ocet 2 łyżki
olej 3 łyżki
sól i pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka buraczkowa z Rosji

Wykonanie:
Buraczki ugotować, obrać i zetrzeć. Dodać posiekane orzechy, natkę pietruszki, zmiażdżony czosnek, ocet i olej. Przyprawić do smaku, starannie wymieszać i podawać po schłodzeniu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

w mojej kuchni 20.05.2016 23:24
same pyszności podano
krokus 20.05.2016 12:34
bardzo dobre
2milutka 20.05.2016 11:28
Pyszna sałatka
Krystyna32 20.05.2016 00:45
bardzo smaczna
Łukasz15 19.05.2016 22:25
Bardzo dobra
wwwiolka 19.05.2016 21:53
Bardzo fajny przepis.
Damiano
Damiano 19.05.2016 21:49
wygląda super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak