Surówka biało- czerwona

Surówka biało- czerwona

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

Kalkulator jednostek

×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kapusta biała

    1/4 główki
  • kapusta czerwona

    1/2 główki
  • oliwa

    kilka łyżek
  • czosnek

    2-3 ząbki
  • sól do smaku

  • pieprz

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kapusty drobno posiekać- posolić i ugnieść rękami- odlać płyn.
Czosnek obrać, przecisnąć przez praskę prosto do kapusty- wymieszać.
Dodać oliwę według uznania i przyprawić pieprzem.
Odstawić by smaki się przegryzły.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

jagoda5913

16.07.2015 09:29
Fajna sałatka

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat