Przepis i sposób przygotowania na: Spaghetti z wątróbką i drobną fasolą
Kroki postępowania
Sos mieszamy z wcześniej ugotowanym makaronem i podajemy posypane startym serem.
makaron spaghetti | w zależności od ilości osób |
wątróbka drobiowa | 250 gram |
cebula | 1 średnia |
marchew | 1 średnia |
ząbki czosnku | 2 sztuki |
pieczarki | 100 gram |
Rozmaryn suszony Prymat | szczypta |
olej rzepakowy | 2 łyżki |
fasolka | biała drobna 1 puszka 400 gram |
koncentrat pomidorowy | 2 łyżki |
ocet balsamiczny | 3 łyżki |
woda | 1 szklanka |
natka pietruszki | 2 łyżki |
sól | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
ser żółty | starty do podania |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: