Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Spaghetti z ricottą i koperkiem

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

makaron spaghetti 250 g
ser ricotta 100 g
koper świeży 4 łyżki (posiekany)
sól i pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Spaghetti z ricottą i koperkiem

Makaron gotujemy wg przepisu zawartego na opakowaniu. Odcedzamy, zostawiamy trochę wody z gotowania lub, tak jak my, przecedzamy i wrzucamy z powrotem do garnka, jeszcze nie całkiem osączony z wody.
Do makaronu dodajemy ser i koperek. Dokładnie łączymy, do smaku doprawiamy solą i pieprzem.

„De volaj” :P danie gotowe. Enjoy ;)

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Renataj 03.06.2017 22:07
Apetyczny pomysł wart wypróbowania:)
Patrycja33 03.06.2017 00:02
szybki i smaczny!!!
Aleksandra/Olcia 02.06.2017 18:53
szybkie i smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak