Przepis i sposób przygotowania na: Spaghetti z kulkami mięsnymi
Kroki postępowania
Usmażone pulpeciki przełożyć do sosu i całość gotować nie niewielkim ogniu około pół godziny aż sos nieco zgęstnieje.
łopatka bez kości | 40 dkg |
sos do spaghetti | 1 słoik |
pomidory krojone z puszki | 1 puszka |
pieczarki | 20 dkg |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 3 łyżki |
cebula | 1 szt |
jajko | 1 szt |
czosnek | 3 ząbki |
cebula dymka ze szczypiorkiem | 1 szt |
tymianek | |
sól do smaku | |
pieprz | |
chili Prymat | |
spaghetti | 1 op |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: