Przepis i sposób przygotowania na: Spaghetti w sosie pomidorowo-paprykowym
Kroki postępowania
Później dodaję pokrojoną w kostkę kiełbasę i paprykę. Podsmażam aż wszystko będzie lekko rumiane.
Gotuję aż odparuje niepotrzebna woda.
Smacznego ;)
spaghetti | 250 gr |
koncentrat pomidorowy | 1 łyżka |
przecier pomidorowy | 3 łyżki |
bazylia świeża | 3 listki |
papryka czerwona | 1/2 szt |
por | 1/5 szt |
Papryka słodka mielona Prymat | 2 łyżeczki |
Papryka ostra mielona Prymat | 1 łyżeczka |
pieprz | |
Czosnek suszony Prymat | |
kiełbaska | 100 gram |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: