Składniki
kostka
g
kg
gramów
gniazda
gniazd
ml
duża łyż.
dużej łyż.
mała łyż.
łyżeczka
łyżka
szklanka
-
dorsz
500 g -
cebula
1 szt. -
czosnek
2 ząbki -
olej rzepakowy
-
oliwki czarne
10 szt. -
oliwki zielone
10 szt. -
kapary
kilka szt. -
cukier
1 szczypta -
Liść laurowy suszony Prymat
-
Chili pieprz cayenne mielone Prymat
-
Przyprawa do ryb i owoców morza Prymat
-
pomidory pelati
1 puszka -
papryka czerwona
1 szt. -
cukinia
1 szt. -
rosół warzywny
-
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat
-
bazylia świeża
Przepis i sposób przygotowania Przepis dnia IV, odc. 24: Gulasz rybny z pomidorami i oliwkami
Kroki postępowania





Jeśli do gulaszu używacie ryby ze skórą to czas gotowania powinien zostać wydłużony przynajmniej do 8 minut.![]()
Komentarze (1)
Nie masz konta? Zarejestruj się