Sos pieczarkowy z mięsem mielonym

Sos pieczarkowy z mięsem mielonym

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • mięso mielone

    40 dag
  • czosnek

    2 ząbki
  • sos pieczarkowy

    1 torebka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Mięso mielone,podsmażyć z dodatkiem przyprawy do gyrosa.dodać czosnek przeciśnięty przez praskę wymieszać,
sos pieczarkowy Winiary wymieszać w 300ml zimnej wody. wlać na patelnie do mięsa pozostawić do zagotowania na małym ogniu mieszając od czasu do czasu.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat