Składniki:
cebula biała | 2 sztuki |
margaryna | 1/4 kostki |
Bulion grzybowy | 1 kostka |
Przyprawa do zup i potraw Kucharek | do smaku |
Sól-ewentualnie | do smaku |
śmietana kremowa 30% | 100 ml |
mąka pszenna | 2 łyżki |
podgrzybki | 500 g |
cebula biała | 2 sztuki |
margaryna | 1/4 kostki |
Bulion grzybowy | 1 kostka |
Przyprawa do zup i potraw Kucharek | do smaku |
Sól-ewentualnie | do smaku |
śmietana kremowa 30% | 100 ml |
mąka pszenna | 2 łyżki |
podgrzybki | 500 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: