Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sola z rusztu

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filety rybne 600 g
Przyprawa do ryb i owoców morza Prymat
cytryna 2
masło 200 g

Przepis i sposób przygotowania na: Sola z rusztu

Filety z soli natrzyj przyprawa do ryb ułóż na foli aluminiowej ,posmarowanej masłem ziołowym najlepiej,pozostale masło pokrusz na rybę.Plasterkami cytryny obłóż rybe i wstaw na 2 h do lodówki.Potem upiecz na grillu ok 30 min

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak