Sok marchwiowo-jabłkowo-brzoskwiniowy

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • marchew

    4 szt
  • jabłka

    2 szt
  • brzoskwinie

    3 szt
  • cytryny

    1/2 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Umytą marchewkę cieniutko obieramy, kroimy na małe kawałki, brzoskwinie i jabłka również obieramy i kroimy na ćwiartki. Marchew i owoce wkładamy do sokowirówki. Do soku wciskamy sok z połówki cytryny i mieszamy.Pyszny, polecam.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (61)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Pietruszka 25.09.2013 10:51
przepyszny!
Iwusia 09.09.2013 20:05
domowy jest najzdrowszy i najsmaczniejszy
Dorota59 08.02.2013 19:57
samo zdrowie
artur7 27.06.2012 11:07
mniam
Łukasz15 12.06.2012 09:14
fajny
Dorota59 31.05.2012 21:50
same witaminki
Dorota37 21.05.2012 08:13
super soczek
owca441 19.05.2012 16:45
doskonały
Anulka75 14.05.2012 07:51
fajny
Anulka75 14.05.2012 07:51
fajny

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat