sok jabłkowo-miętowy

sok jabłkowo-miętowy

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

mała puszka

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jabłka

    2 kg
  • mięta

    1 pęczek
  • cukier puder

    do smaku
Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania sok jabłkowo-miętowy

Jabłka kroimy na kawałki i przepuszczamy przez sokowirówkę, razem z miętą. Słodzimy lekko do smaku. Pijemy świeży.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

romanrafal
romanrafal 14.02.2014 17:27
smaczny sok,mus
Kas2 15.08.2012 17:27
domowy, smaczny, i zdrowy - super!

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat